Events, rdam shop

Shop Rotterdamse kleding tot 50% korting bij de RDAM® Sample Sale!

Ben jij een echte Rotterdammer, heeft Rotterdam een speciaal plekje in jouw hart of ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een Rotterdam liefhebber? Kom dan een keer langs bij RDAM® Sample Sale! Eens in de zoveel tijd openen we onze deuren zodat jij kunt profiteren van kortingen tot wel 50% op RDAM® shirts, sweaters, hoodies, caps, accessoires en nog veel meer!

RDAM® Sample Sale

RDAM® maakt regelmatig nieuwe designs, samples van designs en zelfs unieke items die (nog) niet zijn uitgebracht in onze webshop. Deze samples verdienen natuurlijk ook de kans om met trots gedragen te worden!

Bij de RDAM® Sample Sale krijg je de kans om bij ons een kijkje te nemen en om onze Rotterdamse kleding aan te schaffen met hoge kortingen tot wel 50%. RDAM® is er voor iedereen, in alle maten. Van babymaten en kindermaten, tot volwassen maten van XS tot 5XL.

rdam sample sale shoppen met korting

Schrijf je in voor de eerstvolgende Sample Sale

Grijp je kans om RDAM® kleding met onverslaanbare kortingen aan te schaffen en schrijf je in voor de eerstvolgende Sample Sale via onderstaande inschrijflink. Geef ook direct aan wat jouw voorkeursmaten zijn, zodat we de kleding kunnen klaarleggen waar jij naar op zoek bent.

Over RDAM® kleding

Al ben je jong of oud, woon je al jaren in Rotterdam of pas sinds kort, RDAM® is er voor iedereen die zijn trots wil laten zien voor de stad.

Onze t-shirts, sweaters en hoodies zijn ontstaan vanuit liefde voor de stad. Alle positieve reacties en het enthousiasme rondom het merk hebben ervoor gezorgd dat we de RDAM®-kleding een vaste plek hebben gegeven binnen een eigen webshop en dus presenteren we met trots RDAM® als echt Rotterdams kledingmerk.

Maar het gevoel van trots dragen wij natuurlijk niet alleen. Samen maken we RDAM®, net als de stad, tot wat het is. De kleding van zien we als viering voor alles waar onze stad voor staat.

Hopelijk zien we je snel tijdens de volgende RDAM® Sample Sale!

Kaascouse rap Freeverse rotterdam RDAM® rdam kleding

Schrijf je in voor korting bij RDAM® launches

Kun je op deze datum niet aanwezig zijn, maar lijkt het je wel leuk om in de toekomst langs te komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle updates over onze komende Sample Sales en korting bij launches.

Related Posts