rdam rotterdam Feyenoord shirt pyro
Feyenoord

Feyenoord zet ons in vuur en in vlam! Special editionšŸ”„

Feyenoord zet ons in vuur en in vlam! Special editionšŸ”„

In samenwerking met Mandy Horstink presenteren we met trots de RDAMĀ® Feyenoord vuur en vlam EditiešŸ”„

We zijn altijd erg enthousiast als we mensen ontmoeten met een gedeelde liefde voor de stadā€¦ en Feyenoord. Mandy maakte de passievolle foto voor de RDAMĀ® Feyenoord vuur en vlam Editie. Een bijzondere foto, waar je kippenvel van krijgt, resulteerde in een bijzonder shirt.

“Mijn passie voor fotografie combineer ik graag met mijn passie voor Rotterdam.ā€, aldus Mandy Horstink.

Liefde voor Feyenoord

De Rotterdamse trots en liefde voor Feyenoord zitten diep in ons DNA. Deze vurige passie voor Feyenoord inspireert ons. Zo ook de fotografe Mandy. Ze wist onlangs een prachtige foto weten te maken die de Feyenoord-liefde van de Rotterdammer op een bijzondere manier in beeld brengt. De foto raakt de kern van de passie die de Rotterdammer en laat zien hoe diep deze passie in ons DNA verankerd zit.

feyenoord_shirt_vuur_en_vlam

De sfeer in de Kuip

De sfeer in de Kuip is werkelijk onbeschrijfelijk en dit is iets dat je moet ervaren om het te begrijpen. De supporters dragen hier een unieke bijdrage aan. Hun enthousiasme en onvoorwaardelijke steun zorgt voor een atmosfeer die overal in Nederland en ver daarbuiten bekend is. Met name de sfeeracties zijn groots opgezet en zorgen keer op keer voor kippenvel bij iedere aanwezige. Van vlaggen tot spandoeken en van fakkels tot confetti, alles wordt uit de kast gehaald om de spelers te ondersteunen en de sfeer naar een hoger niveau te tillen.

RDAMĀ® Kuip edities

Eerder bracht RDAMĀ® edities uit met De Kuip. Het stadion is een symbool voor de passie van Rotterdam voor Feyenoord. Wil jij deze passie ook uitstralen? Bestel dan nu de Vuur en vlam editie of check onze Kuip artikelen. Meer weten over de Kuip? Lees dan hier ook over het gesproken woord over de Kuip van Christopher Blok.

RDAMĀ® | Feyenoord Kuip Kampioen Editie

 

Related Posts