RDAM® | Feyenoord Kuip Wit op Rood | Hoodie
Feyenoord

RDAM® Feyenoord hoodie in het rood; de kleur van Rotterdamse passie

RDAM® Feyenoord hoodie in het rood; de kleur van Rotterdamse passie

Als echte Feyenoord fans willen wij onze passie en liefde voor de club en onze stad Rotterdam graag delen met de wereld. Het klassieke rood is een kleur die onlosmakelijk verbonden is met Feyenoord en daarom hebben wij deze kleur gebruikt in onze nieuwste Feyenoord hoodie. Bij RDAM® zijn we trots op onze Rotterdamse roots en op onze club Feyenoord. Dat willen we uitstralen naar de buitenwereld.

feyenoord-kuip-hoodie-rood

De klassieke rode kleur van de Feyenoord hoodie

De kleur rood wordt vaak geassocieerd met passie, liefde en energie. Bij Feyenoord symboliseert de kleur rood deze passie en energie van de club en die van ons als fans. Ons Rotterdamse kledingmerk RDAM® is ontstaan uit liefde voor de stad Rotterdam. In onze meest recente Feyenoord hoodie hebben we deze sprekende kleur rood gebruikt zodat jij de liefde voor de club kunt uitstralen naar de buitenwereld. De Feyenoord hoodie is nu verkrijgbaar in het klassiek rood met witte opdruk en het klassiek rood met stadion de Kuip opdruk.

De Kuip

De Kuip is het legendarische stadion van Feyenoord en wordt beschouwd als een van de meest iconische voetbalstadions ter wereld. Het stadion is gebouwd in 1937 en heeft een capaciteit van meer dan 51.000 toeschouwers. De sfeer in De Kuip wordt gekenmerkt door de harde gezangen en aanmoedigingen van de fanatieke supporters. De Kuip is een symbool van de Rotterdamse passie en strijdlust. Deze passie vinden wij als RDAM® inspirerend. Vandaar dat we al meerdere Feyenoord shirts en Feyenoord hoodies hebben uitgebracht met een Kuip opdruk. Lees ook het gesproken woord van Christopher Blok over de Kuip.

christopher blok feyenoord kuip sweater | rap battle

Wil jij ook uitdragen dat jij een trotse Feyenoord fan bent? Bestel dan nu onze Feyenoord hoodie in het klassieke rood met witte opdruk of het klassieke rood met stadion de Kuip opdruk en laat zien waar jouw hart ligt.

Related Posts