rdam rotterdams kledingmerk fisherman hat en shirt neon green
Algemeen, rdam shop

Welkom bij RDAM® kleding; het Rotterdams kledingmerk

Opgericht vanuit onze liefde voor Rotterdam

RDAM®, het Rotterdams kledingmerk dat je draagt met liefde voor de stad en trots op de borst. Wij zijn RDAM® gestart vanuit onze liefde voor de stad en droegen de RDAM® kleding eerst zelf. Van daaruit kregen we zoveel positieve reacties en liefde dat we besloten om van RDAM® een officieel kledingmerk te maken. We zijn inmiddels de nodige jaren verder en de RDAM® community groeit elke dag. Dit komt mede doordat we met hart en ziel staan achter onze kleding, de designs en de kwaliteit.

Design en kwaliteit

We horen heel vaak hoe blij mensen zijn met een Rotterdams kledingmerk dat geweldige designs maakt en ook kwaliteit levert. Wij gebruiken voornamelijk biologisch katoen en werken samen met fabrieken die oog hebben voor kwaliteit, goede arbeidsomstandigheden en duurzame productie. Als je de RDAM® kleding binnenstebuiten op 30 graden wast, heb je gegarandeerd heel lang plezier van jouw RDAM® outfit.

rdam rotterdams kledingmerk rotterdam sweater

Wekelijks nieuwe designs met launch korting

Elke week lanceren we nieuwe RDAM® items in de webshop. Bij RDAM® koesteren we onze community en willen we onze dankbaarheid tonen aan onze trouwe leden. Als lid van onze community word je als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe designs voordat ze in de webshop staan! Daarnaast krijg je de kans om deze items met unieke launch korting te bestellen. De kleding is alleen tijdens de launch in de korting voor de community en komt daarna voor de reguliere prijs in de webshop te staan.

Ben je nog geen lid van onze community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer van unieke kortingen.

Waarom kiezen voor RDAM® kleding?

  • Gemaakt met liefde voor de stad
  • Biologisch katoen van hoge kwaliteit
  • Draag met trots op de borst
  • Wekelijks nieuwe designs
  • Launches met KORTING
Kaascouse rap Freeverse rotterdam RDAM® rdam kleding

Related Posts