Algemeen

De beste cadeaus voor Rotterdammers!

Zoek je nog een cadeau voor een Rotterdam liefhebber? Dan hebben wij wat tips voor je! Niets is leuker dan het geven van een uniek cadeau dat de liefde voor onze prachtige stad Rotterdam weerspiegelt. Wij zetten een paar cadeaus voor je op een rij.

1. Het RDAM® cadeaupakket

rdam rotterdam cadeaus cadeaupakket rotterdam kleding

Dit cadeaupakket bevat alles wat een Rotterdam liefhebber nodig heeft.

  • RDAM® Muts in de kleur groen, antraciet, heather grey, blauw of zwart.
  • RDAM® Sokken
  • RDAM® Tote bag
  • RDAM® Key Cain
  • RDAM® Cadeaubon ter waarde van €10,-

Dit alles wordt met liefde verpakt in een stijlvolle doos die gewoon door de brievenbus past, zodat de ontvanger direct kan genieten van zijn of haar Rotterdamse verrassing. Normaal gesproken kost dit exclusieve pakket €44,50, maar wij bieden het aan voor slechts €25,-. Bij het bestellen kun je zelf de kleur kiezen van de muts en de maat van de sokken.

2. RDAM® Sokken

rdam rotterdam cadeaus sokken

Je kunt de sokken natuurlijk ook los perfect als cadeau geven. Voor elk paar RDAM® sokken dat in onze webshop wordt besteld wordt er ook een paar gedoneerd aan Kledingbank Rotterdam. Zo maak je twee partijen blij! Naast onze sokken, hebben we nog vele andere accessoires die als perfecte cadeaus dienen, zoals rugzakken, boxershorts, zonnebrillen, pennen en meer. Daar maak je jouw Rotterdammer blij mee!

3. RDAM® Petjes en mutsen

rdam rotterdam cadeaus pet

RDAM® heeft een groot assortiment aan petjes en mutsen. We hebben klassieke caps, original caps, trucker caps, beanies, fisherman caps in allerlei verschillende kleuren. Er zit altijd wel iets tussen waar je jouw Rotterdammer blij mee kan maken.

4. RDAM® Skyline editie

rdam shirt rotterdam cadeaus kleding skyline rotterdam

Wat weerspiegelt de liefde voor de stad beter dan de skyline van Rotterdam? Bijvoorbeeld deze RDAM® Magic Skyline editie. Onze Skyline edities zetten de skyline van onze stad in de schijnwerpers. De Skyline edities zijn beschikbaar als shirts, hoodies en sweaters!

5. RDAM® Groen editie

rotterdam shirt sweater hoodie groen

Groen is de kleur van onze geliefde stad. Daarom is een groen shirt, hoodie of sweater altijd een goed cadeau voor een echte Rotterdam fan!

6. RDAM® Cadeaubon

rdam rotterdam cadeaus rotterdam kleding giftcard cadeaukaart

Wil je de keuze aan de ontvanger overlaten? Ga dan voor de RDAM® Cadeaubon en laat ze zelf mooie cadeaus uitkiezen.

Over RDAM® kleding

Al ben je jong of oud, woon je al jaren in Rotterdam of pas sinds kort, RDAM® is er voor iedereen die zijn trots wil laten zien voor de stad.

Onze t-shirts, sweaters en hoodies zijn ontstaan vanuit liefde voor de stad. Alle positieve reacties en het enthousiasme rondom het merk hebben ervoor gezorgd dat we de RDAM®-kleding een vaste plek hebben gegeven binnen een eigen webshop, en dus presenteren we met trots RDAM® als echt Rotterdams kledingmerk.

Maar het gevoel van trots dragen wij natuurlijk niet alleen. Samen maken we RDAM®, net als de stad, tot wat het is. De kleding van zien we als viering voor alles waar onze stad voor staat.

Dus verwen de Rotterdam liefhebber in jouw leven met RDAM®; het echte Rotterdamse kledingmerk!

Related Posts