chinees-nieuwjaar-shirt-zwart-jaar-van-de-draak
Events

Chinees Nieuwjaar; RDAM® editie ter ere van het jaar van de Draak

De viering van het Chinees Nieuwjaar is gestart! Op 10 februari 2024 is het jaar van de Draak ingeluid. Ook in Rotterdam wordt het uitgebreid gevierd met spectaculaire activiteiten. Geïnspireerd door de traditionele viering op de Kruiskade met de Leeuwendans optocht langs de ondernemingen, kroppen sla en natuurlijk vuurwerk komt RDAM® kleding met een speciaal design voor dit bijzondere jaar.

Chinees Nieuwjaar

Chinees Nieuwjaar markeert het begin van het nieuwe maanjaar volgens de traditionele Chinese kalender. Het nieuwe jaar wordt gevierd met kleurrijke parades, vuurwerk, familiebijeenkomsten en traditionele rituelen die eeuwen teruggaan. Het is een tijd van hernieuwing en hoop, waarin families samenkomen om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe te verwelkomen. Ook in Rotterdam worden er tijdens Nieuwjaar verschillende activiteiten georganiseerd. Bekijk hier het Chinees Nieuwjaar programma in Rotterdam.

leeuwendans in rotterdam

Leeuwendans in Rotterdam (Bron: RCNY)

Het Jaar van de Draak

Bij het Chinees Nieuwjaar staat de Chinese dierenriem centraal, die elke twaalf jaar herhaalt en geassocieerd is met een dier en zijn bijbehorende eigenschappen. Elk jaar wordt gekenmerkt door een specifiek dier, zoals de rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond of varken. Op 10 februari 2024 werd het jaar van Draak ingeluid. De Draak staat symbool voor trots, geluk en kracht.

Speciale Jaar van de Draak editie

RDAM® staat, net als de draak, symbool voor trots. Ook wij streven naar een mooi jaar met veel geluk, groei en vernieuwing. Draag je RDAM® dan draag je trots voor de stad Rotterdam overal met je mee. Versterk dit gevoel en doe er een dosis geluk bij. Dit was het recept voor ons nieuwste design! Met trots presenteren we de RDAM® Jaar van de Draak editie. Het ontwerp is beschikbaar op onze zwarte shirts, zwarte sweaters en zwarte hoodies, maar ook op al onze witte shirts, sweaters en hoodies. Het design is ook beschikbaar op zwarte kinder t-shirts.

rdam-kleding-chinees-nieuwjaar-2024-shirt-wit

Chinees Nieuwjaar shirt zwart

Related Posts