collaborations, Trotste rdam kleding dragers

Juan Javier Barragan en de Rotterdamse Stijl in de Vechtsport

In de wereld van vechtsporten zijn er atleten die niet alleen de strijd in de ring aangaan, maar ook een missie hebben om hun stad en cultuur te vertegenwoordigen. Juan Javier Barragan uit Rotterdam is een dergelijke atleet, die vastbesloten is om de Rotterdamse Stijl in de vechtsport arena te laten zien. Met een sterke focus op daden boven woorden, heeft Juan zichzelf niet alleen bewezen als een uitstekende vechter, maar draagt hij ook zijn liefde voor de stad Rotterdam met trots op zijn borst.

Juan Javier Barragan

Rotterdammers staan bekend om hun directheid, vastberadenheid en harde werkethiek. Juan wil deze eigenschappen integreren in de vechtsport cultuur, en dat doet hij met veel passie en toewijding. In een wereld waar woorden vaak de overhand hebben, is Juan een voorbeeld van iemand die gelooft in de kracht van daden. Juan Javier Barragan is meer dan alleen een vechter; hij is een ambassadeur van de stad Rotterdam en een bron van inspiratie voor velen.

Behaalde titels en specs

  • Wereldtitel Kickboksen -67kg
  • Wereldtitel Kickboksen -70kg
  • Europese titel Thaiboksen-67kg
  • 61 wedstrijden gevochten
  • 12 verloren
  • 49 gewonnen (45 KO)

De Rotterdam Style

De Rotterdam style, belichaamd door Juan, is een levenswijze die de no-nonsense mentaliteit van de stad weerspiegelt. De Rotterdamse Stijl gaat niet alleen over het winnen van gevechten in de ring, maar ook over het winnen van het respect en de bewondering van zijn stadsgenoten.

Samenwerking met RDAM®

Een opvallende aspecten van Juan’s missie is zijn inzet voor het promoten van Rotterdam door de samenwerking met RDAM® als kledingmerk. Deze kledinglijn is niet zomaar een merk, maar een uiting van liefde voor de stad en een manier om de Rotterdamse identiteit te omarmen. De RDAM® kledinglijn is doordrenkt met de Rotterdamse Stijl en weerspiegelt de rauwe, onverschrokken geest van de stad. Het dragen van RDAM® kleding is niet alleen een modekeuze, het is een statement, een eerbetoon aan de stad waar Juan vandaan komt en waar hij zo trots op is. RDAM® maakte een unieke sweater voor de vechtsporter om zijn stad te vertegenwoordigen.

juan javier barragan rdam editie

RDAM® Goud editie

Maar ook voor de RDAM® community brengen we de een speciale editie uit. De “RDAM® Goud editie” is te bestellen als shirt, sweater, hoodie en cap! Deze is voor iedereen die voor niks minder gaat dan… Goud 🏆

Bekijk onze gehele collectie in onze webshop.

rdam-rotterdam-kleding-goud-barragan

rdam rotterdam kleding juan javier barragan goud

Related Posts