rdam hoodie zwart
Trotste rdam kleding dragers

Kitzr, rapper, songwriter en producer heeft liefde voor rdam

Kitzr

Mijn naam is Jeroen, of ook wel Kitzr, rapper, songwriter en producer. Ik ben geboren nét onder de rook van Rotterdam. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met de stad Rotterdam en die verbondenheid is alleen maar sterker geworden sinds ik in 2009 neerstreek in Rotterdam-West. Voor mij heeft Rotterdam mijn visie doen verbreden in alle opzichten; mensbeeld, wereldbeeld en mentaliteit. Ik houd van de dynamiek, de diversiteit en de sfeer die hangt in Rotterdam. De stad heeft mij in dat opzicht gevormd tot wie ik nu ben, hoe ik tegen het leven, de mens en mijn medemens aankijk. Ze houdt me in zeker zin ook een spiegel voor elke dag.

De track “Open Mind”

Ik verwerk dit ook graag in mijn eigen muziek en muziek die ik voor anderen maak. Het nummer “Open Mind” wat ik recentelijk in samenwerking met RDAM en Beyond Bars heb uitgebracht reflecteert dit ook. Het nummer heb ik geschreven op een nazomerdag zittend op het terras van Heilige Boontjes; ik heb geprobeerd in een korte tijd zo open mogelijk vast te leggen wat ik op me heen zag gebeuren de laatste tijd in de maatschappij en in wat ik aan ervaring had met verhalen die ik hoorde tijdens mijn dagelijks werk. Onderwerpen als inclusiviteit, kansenongelijkheid, vooroordelen, de kloof tussen mensen en de zoektocht naar controle over leven en dood breng ik over het voetlicht.

rdam rotterdam kleding

Voor mij is rdam rotterdam kleding een manier om uit te dragen waar ik vandaan kom; dat is waar ik me mee verbonden voel, trots op ben en waar ik voor sta. De designs van rdam shirts en rdam hoodies zijn sterk, duidelijk en zonder opsmuk; een perfecte weerspiegeling van waar de stad Rotterdam voor mij voor staat!

kitzr rotterdam hoodie rdam
muziek studio rotterdam rap hip hop rdam kleding

Related Posts