ox alien rdam kleurrijk rotterdam editie
collaborations, rdam shop

Oxalien for RDAM®

Denk je aan Rotterdam dan kan je vandaag de dag niet om de roze alien met O en X ogen heen. Het werk van Ox Alien (de graffiti kunstenaar die zijn naam te danken heeft aan zijn welbekende roze alien) is op vele plekken binnen het straatbeeld van Rotterdam te vinden en is onlosmakelijk verbonden met onze havenstad. Heb je het werk van Ox eenmaal gespot dan zie je het in je dagelijkse reis door de stad op onnoemelijk veel plekken terug en kunnen we stellen dat Ox als Rotterdamse streetartist letterlijk kleur geeft aan onze stad.

Ox is onderdeel van een groep kunstenaars met een diversiteit aan stijlen en skills bekend onder de naam “Lastplak”. Wat overeenkomt is dat de kunstenaars van “Lastplak” één gezamenlijk doel hebben en dat is kunst maken op elke plek mogelijk, op elke ondergrond en op elk formaat. Naast in de rest van de wereld is het meest van hun werk te bewonderen in Rotterdam.

oxalien shirt wit rotterdamOx For RDAM®

In Rotterdam steken we waar mogelijk de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar. Eind 2020 na een roerig jaar is RDAM® in contact gekomen met Ox. Dit kwam mede omdat het kantoor van RDAM® is gelegen aan het Eendrachtsplein. Op weg naar kantoor kom je vele werken van OX tegen en op deze manier werd de roze Alien (en andere karakters) ook onderdeel van ons dagelijks leven.

Tot de maan en terug zo blij waren we toen Ox wilde nadenken over een design voor een samenwerking met RDAM®. De iconische RDAM® typo in combinatie met het iconische werk van Ox is onherroepelijk een uiting van LiEFde voor de stad.

Ox creëerde twee designs voor jong en oud, klein en groot

“Ox Alien Take Over”

oxalien rdam shirtDit design staat voor de roze alien met o en x oog dat de straten van Rotterdam heeft veroverd en overgenomen. Kijk maar eens rond en besef dat je er niet meer omheen kunt.

Bestel “Ox Alien Take Over” HIER!

“Ox’s Kleurrijk Rotterdam”

oxalien Rdam Rotterdam sweaterZoals jullie van RDAM® weten is ons statement dat het de mensen zijn die de stad zijn kleur geven. En dit sluit naadloos aan op het kleurrijke design van Oxalien “Ox’s Kleurrijk Rotterdam”. Natuurlijk komen naast Ox Alien binnen dit design nog een aantal andere welbekende karakters om de hoek kijken.

Bestel “Ox’s Kleurrijk Rotterdam” HIER!

De Oxalien For RDAM® Edities zijn uitgebracht als shirt en sweater en zijn er voor kinderen en volwassenen. Geeft uiting aan jouw LiEFde voor zowel RDAM® als Ox Alien en draag de designs met trots op de borst!

Bedankt Ox voor deze mooi samenwerking,

RDAM®

Oxalien for RDAM® Take Over
Oxalien for RDAM kleding rotterdam shirt

Related Posts