Events

1e editie FreeVerse | Hiphop evenement Rotterdam

1e editie FreeVerse | Hiphop evenement Rotterdam

Op zaterdag 27 mei zal de allereerste editie van FreeVerse plaatsvinden. FreeVerse is een hiphop evenement in Rotterdam waarbij freestylen en woordkunsten centraal staan. De avond zal bestaan uit optredens van grote artiesten, rapbattles tussen Nederlanse en Belgische rappers en een Open Mic. Het concept FreeVerse werd bedacht door Christopher Blok en Roy de Jong. Christopher is zelf de host van het evenement, maar zal ook zelf meedoen als artiest.

Line-up FreeVerse

Op het podium zullen een hoop bekende namen verschijnen, waaronder de artiesten Kaascouse, Mon, MC DRT, Roxmana en Pazoda, Kitzr, Rickz en Monkie en Christopher Blok. Naast de rappers, zal ook kalligrafie artiest Romeo Nocturnal aanwezig zijn.

Eerder deze maand brachten Christopher Blok en Kitzr in samenwerking met RDAM® het nummer ‘Feyenoord, word maar lekker kampioen’ uit over het kampioenschap van Feyenoord. Nu zijn ze opnieuw in RDAM® kleding te vinden op het Rotterdamse evenement.

Ticket Free Verse

Kaascouse speciale editie

De woordkunstenaar Kaascouse bracht onlangs zijn nieuwe album Sorry Voor De Excuses uit. Volgens Kaascouse vertelt zijn album een verhaal over zijn persoonlijke groei en volwassenwording. Hij beschrijft hoe hij zich langzaam ontwikkelt van een jonge, grappige rapper die bekendstaat om zijn liefde voor joints, naar een verantwoordelijke vader. Tijdens FreeVerse zal Kaascouse zeker zijn nieuwste tracks laten horen van zijn album.

Daarnaast maakte Mike Graman Art speciaal voor dit album verschillende unieke kunstwerken. De kunstwerken werden tentoongesteld in een openbare kunstexpositie, maar zijn sinds binnenkort ook te zien op RDAM® kleding! De RDAM® Kaascouse editie is nu te bestellen in onze webshop.

RDAM® | Kaascouse Waar Het Begon | T-shirt

Tickets FreeVerse

Het Rotterdamse evenement vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 van 19:30-0:00 in de Heilige Boontjes op Eendrachtsplein 3 te Rotterdam. Bestel nu jouw tickets voor FreeVerse in combinatie met de special edition en ontvang korting op jouw toegangskaartje.

Related Posts