Trotste rdam kleding dragers

Bubbling Rotterdam

Super bubbling battle de finale | Rotterdam 09 september 2022 | Amsterdam vs Rotterdam

Nee, niet “Bar Bubbles”, Yo Yo Fresh Tea Bar of Bubbles Car Wash. Als we op Google zoeken op “Bubbling Rotterdam” verwachten we authentieke content rondom de dans-scene die in de jaren negentig is grootgebracht vanuit onze eigen havenstad Rotterdam. Menig Rotterdammer van ergens rond de veertig jaar krijgt nog steeds kriebels bij het horen van de naam “Imperium”. De club waar onder andere DJ Moortje het veelal Rotterdamse publiek op de Bubbling beats uit zijn dak liet gaan.

Na vele jaren kwamen we dankzij “Groove Kings” “Randy Telg” weer in aanraking met de muziek en dans die ook een stempel heeft gezet op de jeugd van een deel van het RDAM® team. Niet voor niets maakte RDAM® al een “Short Story” van Randy en zijn liefde voor Bubbling en Rotterdam (Bekijk hem HIER).

Super trots waren we toen we onze RDAM® kleding mochten maken voor een heel speciaal event. Speciaal voor Randy hebben een RDAM® Groove Kings Editie gemaakt die Randy droeg tijdens de grote finale van het “Super Bubbling Battle Event” in Rotterdam. De grote namen van toen en nu vanuit de Bubbling scene waren aanwezig tijdens de battle tussen Amsterdam en Rotterdam. Niemand minder dan DJ Moortje kwam ook nog langs om het authentieke Bubbling gevoel van de jaren negentig nog één keer te doen herleven.

RDAM® was erbij op uitnodiging van “Groove Kings Randy” en we maakte wat foto’s van dit mooie event. We zijn erg dankbaar dat we vanuit RDAM® Rotterdam Kleding erbij konden zijn want we denken met heel veel plezier, liefde en passie terug naar een uniek moment in de Rotterdamse geschiedenis.

Ben jij opzoek naar een authentieke RDAM® hoodie, shirt, sweater of cap? Bekijk de gehele collectie HIER in onze webshop! 

Liefde voor de stad? Bestel je RDAM® kleding in onze webshop

Related Posts