rotdox rotterdam haven kleding shirt
collaborations

RDAM® Rotterdam RotDox Editie Shirt

Rotterdam is onlosmakelijk verbonden met de haven en dus ook met onze dokwerkers. Als er ergens de handen uit de mouwen worden gestoken is het wel in de Rotterdamse haven met een goederenoverslag van ruim 400 miljoen ton. Hier geldt de echte werkmentaliteit van niet lullen maar poetsen. We zijn trots op onze stad Rotterdam, de haven en de 385.000 mannen en vrouwen die zich dagelijks binnen de haven van Rotterdam begeven.

Rdam Rotterdam rotdox shirt zwart

De Rotterdamse werkmentaliteit

Speciaal voor alle mensen die net als wij trots zijn op onze stad en onze haven heeft RDAM® rotterdam kleding de handen ineengeslagen met het kledingmerk RotDox. @RotDox is een kledingmerk dat staat voor “de Rotterdamse werkmentaliteit”. Dit gecombineerd met RDAM®’s LiEFde voor de stad heeft een uniek design voortgebracht te verkrijgen in wit en zwart.

rotdox rotterdam rdam kleding shirt

Bestel vandaag nog het RDAM® Rotterdam RotDox Shirt

Bestel vandaag nog de RDAM® Rotterdam RotDox Editie en geef uiting aan jouw LiEFde voor de stad en de Rotterdamse haven. Voor deze editie combineerde we de kenmerkende RotDox container stack met de authentieke RDAM® letters. Het shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen van hoge kwaliteit en is te verkrijgen in zowel wit als zwart.

Specificaties

Bezorging: 2-6 werkdagen

Samenstelling: 100% biologisch katoen

Pasvorm: Normaal

Wasvoorschrift: Gelijke kleuren, binnenstebuiten op 30℃

Strijken: Binnenstebuiten

Related Posts