RDAM® | Feyenoord UCL Editie op Zwart | T-shirt
collaborations, Feyenoord

Champions League editie – Een ode aan sfeeracties in de Kuip!

De liefde voor de stad is groot, de liefde voor Feyenoord groots. De supporters van Feyenoord staan wereldwijd bekend om hun liefde, passie en toewijding aan hun club. En eigenlijk maakt het niet uit of de wedstrijd nu uit of thuis, in Nederland of ver daarbuiten is, want de spelers kunnen altijd rekenen op een trouwe achterban die ze support waar ze ook gaan of staan. Daar komt niks of niemand tussen. Ook tijdens de Champions League krijgt Feyenoord alle aanmoediging en liefde van de supporters.

De sfeer in de Kuip is ongeëvenaard dankzij de spraakmakende sfeeracties!

De Feijenoorder organiseert, faciliteert en financiert de vele spandoeken en sfeeracties in De Kuip. Dit doen ze natuurlijk samen met de vele vrijwilligers. In de bloedhitte het grootste spandoek van Nederland het stadion indragen of zorgen dat de vlag van de stad het Hofplein siert tijdens de huldiging. De ene sfeeracties is nog grootser dan de ander. En telkens weer zorgt het voor die ongekende beleving, sfeer en support tijdens de wedstrijden.

Één van de trouwe supporters die zorgt dat de sfeer wordt vastgelegd is Mandy Horstink. Haar foto’s brengen de ludieke acties in beeld en in samenwerking met RDAM® brachten we al eerder het “Feyenoord in Vuur en Vlam” shirt uit. Dit shirt is een ode aan de fans die in de aanloop naar het kampioenschap van 2022-2023 als twaalfde man achter hun elftal stonden. En dit eigenlijk altijd doen. Zo nu en dan komt er een foto van Mandy voorbij waarvan ons hart extra snel gaat kloppen. Een foto en een sfeer waar we iets mee MOETEN doen!

feyenoord supporters de kuip

‘They were so colourful – it was the best support i’d ever seen’.

We zijn trots op Feyenoord in de Champions League en met ons de vele uitzinnige supporters tijdens de wedstrijden. En natuurlijk ook trots op de mooi sfeeracties die rondom de wedstrijden worden georganiseerd. De quote uit het boek ‘Voices Of The Old Film’ was de inspiratie voor de sfeeractie tijdens de wedstrijd tegen Celtic FC op 19 september (Voor meer info: https://www.youtube.com/watch?v=2DRkbwBay7E). Het spandoek en de vele vlaggen zorgde voor een kleurrijke tribune… misschien wel de mooiste die we ooit hebben gezien!

Feyenoord Champions League shirt

Special “RDAM® UCL colourful” Editie

Als ode aan de sfeeracties en Feyenoord in de Champions League brengen Mandy Horstink en RDAM® wederom een nieuw design uit! De foto van Mandy Hortsink, die de sfeer in de Kuip tijdens de wedstrijd tegen Celtic perfect wist vast te leggen, is terug te vinden in de authentieke RDAM® letters. De “RDAM® UCL colourful” editie is speciaal als ode aan de supporters, de club en de Feijenoorder. Het design is beschikbaar als shirt, sweater en hoodie. Draag ook dit design met trots op de borst en geef uiting aan jouw liefde voor de stad en Feyenoord.

Van elke bestelling gaat 5 euro naar De Feijenoorder zodat we samen nog meer sfeeracties kunnen neerzetten in de toekomst!

Draag RDAM® met liefde voor de stad en trots op de borst!

RDAM® | Feyenoord Champions League Editie | Zwart T-shirt

Related Posts