rdam wasvoorschrift
Algemeen

Wasvoorschrift RDAM® Shirt, Sweater en Hoodie

Vele mensen dragen hun RDAM® shirt, sweater en hoodie dagelijks met veel LiEFde en trots. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de kwaliteit van de RDAM® kleding. Zo is onze kleding van Bio Katoen en heeft het een Fair Wear label. Om jouw RDAM® kleding zo lang mogelijk goed te houden hebben we een aantal tips.

1. Draag met LiEFde

Draag je RDAM® kleding met LiEFde en trots. RDAM® als kledingmerk is gebouwd op de positieve reactie vanuit de straten. Een bevestigende knik bij het passeren, een compliment op een nieuw design. We hebben één ding gemeen…. de universele LiEFde voor Rotterdam.

2. Was met gelijke kleuren

Wanneer het tijd is om jouw RDAM® kleding te wassen, doe dit dan met gelijke kleuren. Een was middel voor zwart, wit of kleur is ook aan te bevelen.

3. Was binnenstebuiten op 30 graden en niet in de droger

Was binnenstebuiten om de opdruk te beschermen. 30 graden is voldoende voor een schone was. Mocht er een “fijn wasprogramma” mogelijk zijn op jouw machine heeft dit de voorkeur. We leven immers in een zeer schone stad waar kleding niet heel vies meer zal worden (Onze persoonlijke mening natuurlijk ;-). Stop de RDAM® kleding niet in de droger. Door de hitte van de droger kan de opdruk beschadigen en kleding zal zo wie zo veel sneller verouderen.

4. Strijk binnenstebuiten

Strijk de kleding binnenstebuiten. Dit voorkomt strepen op donkere kleding en beschermd de opdruk voor verbranding en loslaten. Ook vanaf de binnenkant moet voorzichtig worden omgegaan met de opdruk. Strijk op de opdruk nooit te lang op één plek en zet het strijkijzer niet te heet. Het wasvoorschrift is ook te vinden op het label in de kleding.

Draag met LiEFde,

Team RDAM®

Related Posts