RDAM® Limited Gold Editie Shirt
Winacties

Bedankje voor de supporters van rdam rotterdam kleding

Met LiEFde voor Rotterdam bouwen we al vele jaren aan RDAM® als Rotterdams kledingmerk. Dit doen we met veel passie en enthousiasme maar gaat zeker niet altijd zonder slag of stoot. Zoals we ook op onze homepage hebben geschreven zijn het de mensen die Rotterdam maken tot wat het is net zoals RDAM® groeit op zijn enthousiaste community.

We willen een paar mensen extra bedanken omdat ze ons onvoorwaardelijk supporten op onze Facebook en Insta, ons dagelijks een hart onder de riem steken, onze gehele collectie ondertussen in de kast hebben hangen, RDAM® eigenlijk niet meer kunnen zien maar het toch cadeau blijven geven aan hun partner.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar jullie (en daarmee bedoelen we iedereen die ons volgt, support en dit leest) zijn voor ons goud waard! We hebben een bijzondere RDAM® Editie gemaakt. Hij is niet te koop dus zullen de “RDAM® Limited Gold Editie” alleen weggeven als blijk van waardering aan onze trouwe supporters.

Bedankt: @DannyPalm @SamanthaNuninga @RodneyKoffie

(Mochten je ons niet zo vaak tegen het lijf lopen stuur dan even een DM dan sturen we het shirt in de juiste maat naar je op).

Bedankt allemaal! Blijf ons supporten en wij blijven mooie dingen maken (en zo nu en dan weggeven) vanuit LiEFde voor de stad.

 

Groet,

Team RDAM®

rotterdam shirt

Related Posts