Rdam Rotterdam Feyenoord kuip shirt
rdam shop

Rdam Feyenoord de Kuip kleding

Als echte Rotterdammer mag een kledingstuk van Rdam Feyenoord de Kuip niet ontbreken in je kledingkast. De Kuip, het voetbalstadion van Feyenoord, is een begrip voor de stad Rotterdam. De Rotterdamse Kuip heeft een aantrekkingskracht, niet alleen voor de supporters, maar ook voor toeristen en fotografen.

Rdam Kleding heeft een prachtige kledinglijn opgezet die bestaat uit een brede collectie. Van gemakkelijk zittende Rdam hoodies en sweaters tot urban petjes, tassen en Rdam shirt.

Verschillende thema’s van de mooiste stad van Nederland zijn in onze collectie verwerkt, zoals Rdam Feyenoord Kuip, Rotterdam Skyline en de Zwart Wit lijn.

Rdam Kleding is een echt Rotterdams kledingmerk waarin je gezien wilt worden. De gehele kledinglijn is met LiEFde voor de Rotterdammers gemaakt. Lef en liefde voor de prachtige wereldstad.

Rotterdam is onze thuishaven, waar we bouwen, groeien en leven.

Rotterdam kleding van Rdam Feyenoord Kuip

Rdam Kleding is hét kledingmerk als we het hebben over kleding Rotterdam. De collectie van Rdam Feyenoord Kuip is uit de kunst. Maar liefst tien buitengewone kledingstukken met daarop Feyenoord de Kuip verwerkt. In ons logo van Rdam zie je de verfijnde Kuip afgedrukt.

De foto’s zijn gemaakt door de bekende fotograaf Rotterdam van ZwartWit010. De Kuip is dan ook een kunstwerk om op de foto te zetten. Bekijk de foto reportage van de Kuip Rotterdam.

Net als de foto’s is de gehele collectie Rotterdam kleding met LiEFde voor jou en de stad gemaakt. Een stukje Lef om de productie op te starten en Liefde voor de mooiste stad van Nederland.

Shirt Rdam Feyenoord Kuip

De t-shirts Rdam Feyenoord Kuip zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Geschikt voor volwassenen, kinderen en zelfs voor een baby. Leuk om als kraam cadeau weg te geven aan je beste vrienden uit Rotterdam.

Je kan kiezen uit de Feyenoord Kuip Editie of de Feyenoord Kuip Stoeltjes in de kleur zwart of wit.

Sweater iRdam Feyenoord de Kuip

Hoodie, sweater, pet en tas

Naast onze bekende Rdam shirts zijn er nog veel meer leuke items beschikbaar. We hebben Rdam Feyenoord de Kuip natuurlijk ook afgebeeld op onze Hoodies en sweaters. Deze zijn heerlijk om te dragen voor thuis. Maar ook als je naar de Kuip gaat om een voetbal wedstrijd van Feyenoord bij te wonen.

Combineer je hoodie, sweater of shirt Rdam met een mooie baseball pet van Rdam. Zoals de nieuwe Rdam Suede wit op roze pet. Natuurlijk hebben we ze ook in een zwarte of grijze uitvoering. Om al je persoonlijke spullen in op te bergen hebben we drie tassen ontwikkeld, waaronder een heuptas, de Rdam Waist bum bag.

Rotterdam in zwart wit

Ons goede kwaliteit kleding merk gebruikt de basiskleuren zwart wit. Dit past namelijk overal bij. Een zwart Rdam shirt kan je overal op combineren. Op een blue waste spijkerbroek of een witte pantalon. Draag je comfortabele hoodie op slim fit jeans met verfspetters of een Rdam sweater op een nette heren jeans.

De contrast basiskleuren van zwart wit is dan ook ons handelsmerk. Net zoals de ZwartWit fotos van ZW010 fotograaf.

Rdam Kleding voor echte Rotterdammers met LiEFde voor je gemaakt.

Manier van ondernemen

De manier van ondernemen is bij Rdam Kleding gebaseerd op positiviteit, betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit. Daarbij hoort ook onze 100% service gerichtheid. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Al onze producten zijn verantwoord geproduceerd. Onze duurzame kleding Rotterdam is gemaakt van biologische katoen. Rdam Kleding staat voor lange termijn relatie, zowel met klanten als leveranciers en zakelijke partners.

Onze producten kan je online kopen in de Rdam shop. Wil je meer weten over onze productie of kledinglijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RDAM® suede pet wit op zwart
rdam hoodie feyenoord , Rotterdam kleding

Related Posts