Feyenoord

Feyenoord kampioen

Stiekem dromen we er al een tijdje van maar als we de statistiekbureaus mogen geloven kan het niet anders. Feyenoord kampioen 2023! En wanneer is dan dat moment dat het pas echt werkelijkheid is? Waarschijnlijk als we wederom voor het bordes staan vergezeld door ontelbare Feyenoord fans uit alle hoeken en gaten van het land. Feyenoord de club van het volk. Onlosmakelijk verbonden met de stad Rotterdam. De aanhang is trouw, binnen Rotterdam en ver daarbuiten. En als we kijken waar we onze RDAM® Feyenoord Kuip shirts, hoodies en sweaters naartoe sturen weten we dat de feyenoord fans met of zonder kampioenschap over heel de wereld te vinden zijn. Want het zijn de Feyenoord fans waar we de mailtjes van hebben gekregen met het verzoek onze leveringsgebied te vergroten tot ver buiten de landsgrens.

feyenoord kampioen 2023 shirt

Feyenoord kampioen 2023

Als het aan ons moet liggen staan we met zijn allen zeer spoedig op de Coolsingel. Ook de gemeente Rotterdam is al in voorbereiding om de huldiging van feyenoord in 2023 aan de coolsingel mogelijk te maken. In januari was de kans op het kampioenschap voor feyenoord nog 52%. In maart was de kans opgelopen tot maar liefst ruim 94%. Dit was toch wel voor ons het moment om ook te starten met het voorbereiden van wat mooi items.

rdam feyenoord hoodie kampioen

RDAM® Feyenoord Kuip Special Edition

Het shirt ter ere van het kampioenschap

Over de kleur hoefden we niet lang te denken. Over het design ook niet. We brachten alle elementen samen waarvan we weten dat menig Feyenoord hart al jaren sneller klopt. En we zijn ervan overtuigd dat de liefde die we in de RDAM® kleding stoppen minimaal even groot is als de liefde van een echte Feyenoordfan. De perfecte combinatie van liefde voor de stad en liefde voor de club. De ondertussen welbekende “RDAM® Kuip Editie” is er nu, ter ere van dit waanzinnig mooie seizoen in het rood wit.

Wil jij dit Feyenoord Kuip design als shirt, sweater of hoodie, bestel hem dan zo snel mogelijk in onze webshop.

rdam feyenoord shirt kampioen

Feyenoord kampioen 2017

In 2017 waren we er ook bij. De duik in de fontein en de viering op de Coolsingel. Geschiedenis is er geschreven en wij waren erbij om te filmen en fotograferen. Genietend van de blijdschap, trots en liefde voor feyenoord. Nog regelmatig kijken we de foto’s en filmpjes van de huldiging fan Feyenoord in 2017 terug. Nog steeds met kriebels in ons buik. Ook dit jaar staan we paraat. Paraat om de mooiste momenten vast te leggen en unieke aandenkens te creëren. Hou de Insta, YouTube en TikTok van RDAM® in de gaten voor al het moois en deel de liefde voor Rotterdam en Feyenoord.

Hoe vaak is feyenoord landskampioen geworden

Feyenoord werd al vijftien keer eerder landskampioen en won dertien keer de beker. Bij RDAM® hebben we al één keer bewust een kampioenschap mogen meemaken en vastleggen. En met trots volgen we Feyenoord zolang we kunnen. Want de liefde voor de club zit net als de liefde voor de stad erg diep.

feyenoord hoodie kampioen

RDAM® Feyenoord Kuip kleding

Al vele fans dragen een RDAM® Feyenoord Kuip shirt, sweater of hoodie. Een vast item binnen de outfit voor tijdens de wedstrijden in de Kuip en daarbuiten. Draag RDAM® met liefde voor de stad en trots op de borst. Bekijk de gehele collectie in onze webshop!

Bestel de RDAM® Feyenoord Special Edition.

94% is de kans dat Feyenoord kampioen wordt. Wij geloven er al maanden in en durven wel aan.

 

Tot op de Coolsingel,

 

Team RDAM®

Related Posts