Winacties

Win 2 kaarten voor Kevin – Animal Stories Live

Kevin Animal Stories Live Win Actie!

Helaas hebben we vernomen dat het concert geen doorgang kan vinden vanwege de nieuwe corona maatregelen. Wel is er aangegeven dat we als kaartbezitters als eerste de kans krijgen nieuwe kaarten te kopen wanneer live optreden weer mogelijk is. Natuurlijk zullen we dan vanuit RDAM® weer klaarstaan om kaarten te bemachtigen voor onszelf en natuurlijk geven we er dan alsnog twee weg. Blijf ons volgen, supporter en wie weet kan je alsnog naar het concert van Kevin | Animal Stories Live.

Be Safe, Team RDAM®

RDAM Kleding

RDAM® is het kledingmerk met LiEFde voor de stad. Rotterdam is ons thuis, onze voedingsbodem en bron van inspiratie. Als vanzelfsprekend luisteren we tijdens het ontwerpen en produceren van onze RDAM® kleding naar artiesten van Rotterdamse bodem die de gedeelde LiEFde voor onze havenstad uitdragen. Regelmatig blazen we “Lente”, “Vrij” en “Animal Stories” door onze speakers en “Havenstad” is onze morgenmotivatie.

Uitverkocht

Natuurlijk stonden ook wij paraat om kaarten te bemachtigen voor “Animal Stories Live – in het Luxor”. Zaterdag 26 september om 10.00 uur ging de kaartverkoop van start… Een overbelaste Luxor website en 3 minuten later waren alle kaarten weg. Met een beetje geluk hebben we toch vier kaarten kunnen bemachtigen voor de extra show op zaterdag 17 oktober om 20.30 uur. We zullen hiervoor wel naar 020 moeten afreizen maar dat hebben we er zeker voorover. Twee kaarten houden we zelf en twee kaarten geven we weg.

Win 2 kaarten

Wil jij namens RDAM® het optreden van Kevin (@slowflowanimal) in het DeLaMar Theater bijwonen? Natuurlijk delen we de LiEFde en geven twee kaarten weg.

Wat moet je doen:

  1. Volg @RDAMofficial op Instagram
  2. Tag zo veel mogelijk vrienden (in dit bericht op Insta) die je mee zou willen nemen

Op woensdag 14 oktober maken we de winnaar van de kaarten op de @RDAMofficial Instagram bekend. De winnaar krijgt naast de kaarten ook nog een RDAM® sweater zodat je onze geliefde havenstad kan vertegenwoordigen tijdens het optreden.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van meer giveaways en RDAM® releases?

Laat je emailadres achter:

Wie weet zien we jou op zaterdag 17 oktober bij “Animal Stories Live”

Datum: Zaterdag 17 oktober 2020 | Zaal open om 20:30 uur.

Locatie: DeLaMar Theater in 020 (Sorry, we kwamen er in Rotterdam niet doorheen)

Team RDAM®

Disclaimer: Deze winactie is op eigen initiatief georganiseerd uit LiEFde voor Rotterdam en op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram

rdam shirt neon blue