koningsdag shirt rotterdam
Events

Wij zijn allemaal Kings & Queens of 010

Het thema “Wij zijn allemaal Kings & Queens” draait om gelijkheid en respect voor elkaar. Het maakt niet uit of je rijk of arm bent, waar je vandaan komt of wat je achtergrond is. Iedereen verdient respect en waardering. Nu sluit dit thema en de gedachten erachter “best” aan bij waar RDAM® voor staat. Voor het uitdragen van dit gedachtengoed hebben we geen “Koningsdag” nodig, dit doen we dagelijks via onze kleding, content en community. Maar we zijn altijd in voor een feestje, halen onze inspiratie uit de stad en de mensen die zich er dagelijks binnen bewegen. We zijn in Rotterdam allemaal king’s en queens! En zo is het RDAM® Design “Kings and Queens of 010” tot stand gekomen. Een ode aan alle mooie mensen en speciaal voor koningsdag in het oranje te bestellen!

Koningsdag in Rotterdam

Koningsdag 2023 zal gevuld zijn met activiteiten en festiviteiten door het hele land. In elke stad en elk dorp zal er iets te beleven zijn. Maar op donderdag 27 april 2023 viert de Koning en zijn familie Koningsdag in Rotterdam. De viering van 10 jaar Koningschap in Rotterdam zal natuurlijk een groot feest zijn.

RDAM® Rotterdam Shirt

Kortom, Koningsdag 2023 staat in het teken van het thema “Wij zijn allemaal Kings & Queens”. Een dag om te vieren dat we allemaal gelijk zijn en dat we elkaar respecteren en waarderen. De inspiratie voor het “RDAM® Kings and Queens of 010” Design. Dus trek je RDAM® outfit aan tijdens koningsdag… en alle andere dagen en vier deze dag samen met stadsgenoten. Wij zijn immers allemaal Kings & Queens of 010!

koningsdag shirt zwart
rotterdam shirt kings and queens
rdam kings and queens

RDAM® KLEDING

Rotterdam kleding; gemaakt vanuit liefde voor de stad, gedragen met trots op de borst.

RDAM® Trainingspakken

RDAM® Trainingspakken

Bekijken
RDAM® Petjes & Mutsen

RDAM® Petjes & Mutsen

Bekijken
RDAM® Hoodies

RDAM® Hoodies

Bekijken
RDAM® Shirts

RDAM® Shirts

Bekijken
RDAM® Sweaters

RDAM® Sweaters

Bekijken