Trotste rdam kleding dragers

Skateland Rotterdam: Het Episch Centrum voor Skateboarden, BMX’en en Stuntsteppen.

In de bruisende stad Rotterdam, bekend om zijn moderne architectuur en kosmopolitische sfeer, schittert een plek die het hart van skaters, BMX-rijders en stuntsteppers sneller doet kloppen: Skateland Rotterdam. Dit indoor skatepark is niet alleen één van de grootste van Nederland, maar heeft zich ook gevestigd als een ware hotspot voor liefhebbers van actiesporten van over de hele wereld.

De diversiteit van Skateland

Elk jaar trekken de uitdagende hellingen, rails en obstakels van Skateland maar liefst 25.000 bezoekers, die samenkomen om hun vaardigheden te tonen, nieuwe trucs te leren en de gemeenschap van skaters te omarmen. Het is niet alleen een sportfaciliteit; het is een gemeenschap, een broeinest van creativiteit en een speeltuin voor adrenaline junkies.

Eén van de opvallende aspecten van Skateland Rotterdam is de diversiteit van bezoekers. Skaters uit alle hoeken van de wereld komen hier samen om te genieten van de uitdagende omgeving en de unieke sfeer die de Nederlandse stad te bieden heeft. Het is niet ongebruikelijk om tijdens een bezoek aan Skateland mensen te horen praten in verschillende talen, terwijl ze hun passie voor skateboarden, BMX’en en stuntsteppen delen.

Skateland Rotterdam en RDAM®

Kom je vaker in Skateland dan zal de aanwezigheid van RDAM® je niet onopgemerkt zijn gebleven. Als Rotterdams kledingmerk zijn we nauw verbonden met de skatescene in de stad en verschijnen we regelmatig op het terrein. We filmen daar moedige stunts en trucs en zijn trots op het vastleggen van de onverschrokken geest van degenen die hun liefde voor skateboarden, BMX’en en stuntsteppen hier laten zien.

skateland rotterdam scooter stuntstep rdam kleding

 

Skateland Rotterdam is er voor iedereen

Skateland Rotterdam is niet alleen een speeltuin voor ervaren skaters; het is ook een plek waar beginners welkom zijn. Met professionele instructeurs die beginners de kneepjes van het vak leren, heeft het park zich gevestigd als een toegankelijke omgeving waar mensen van alle niveaus kunnen gedijen.

Of je nu een doorgewinterde professional bent, net begint of gewoon wilt genieten van de actie vanaf de zijlijn, Skateland Rotterdam heeft voor ieder wat wils. Het is niet alleen een plek om trucs te leren. Het is een plek waar vriendschappen ontstaan, grenzen worden verlegd, en de Rotterdamse skatescene tot leven komt. Dus, pak je skateboard, BMX, of stuntstep, en duik in de opwindende wereld van Skateland Rotterdam! Bekijk hieronder de actiebeelden die we hebben gemaakt in Skateland of bekijk de video op ons YouTube kanaal.

Draag je liefde voor de stad met trots op de borst met RDAM® kleding!