rdam kleding voor daklozen rotterdam
Algemeen

100 RDAM® mutsen voor 100 Rotterdamse dak- en thuislozen

Kerst is alweer even geleden maar toch wilden we nog even wat met jullie delen. Niet alleen zijn we heel blij met de vele positieve reacties die we krijgen van alle mensen die RDAM® kleding met trots dragen. Ook geeft het ons weer de kans om waar mogelijk wat terug te doen voor de mensen in Rotterdam die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo ook afgelopen kerst.

Kerstdiner 100 daklozen

Samantha (directrice van de Stichting Heilige Boontjes Koffie) vroeg ons of we wat hadden voor de dak- en thuislozen in de stad tijdens kerst. Zelf ging ze als gastvrouw helpen bij een groot diner in het Le Grand Hotel voor 100 dak- en thuislozen georganiseerd door de stichting “Everyday People”. Er zouden bij het diner ook tasjes worden uitgedeeld samen met een slaapzak om de koude dagen wat aangenaam door te komen. Ook RDAM® heeft hierbij een steentje kunnen bijgedragen door 100 RDAM® mutsen te doneren.

Bedankt alle RDAM® kleding dragers!
Nou kunnen wij dit soort dingen alleen doen omdat er al zoveel mensen RDAM® kleding dragen met trots op de borst! Daarom willen we ook jullie nogmaals bedanken voor jullie support. Draag RDAM® met trots en liefde voor de stad.

Dak- en thuislozen in Rotterdam

Rotterdam heeft een lange geschiedenis van dak- en thuislozen. Omdat stedelijke problemen in de stad zo divers zijn, hebben verschillende organisaties en instellingen hard gewerkt om deze problemen aan te pakken. In de afgelopen jaren zijn er veel inspanningen gedaan om de dak- en thuislozen in Rotterdam te helpen. In de meeste gevallen hebben dak- en thuislozen in Rotterdam te maken met voedsel- en financiële problemen, werkloosheid, isolatie en verschillende sociale problemen.

Er zijn verschillende initiatieven opgezet om deze problemen aan te pakken. Zo zijn er verschillende organisaties en instellingen die zich bezighouden met voedselhulp, financiële hulp, werkgelegenheid en psychosociale ondersteuning. Er zijn ook verschillende woningprojecten opgezet om dak- en thuislozen te helpen bij het vinden van een stabiele woning. Deze projecten bieden niet alleen huisvesting, maar ook begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar een baan en het verbeteren van hun levensomstandigheden.

Helaas is het aantal dak- en thuislozen in Rotterdam de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Er is dus meer dan ooit een beroep gedaan op de samenleving om deze mensen te helpen. Er worden verschillende campagnes en acties georganiseerd om geld in te zamelen of om er simpelweg voor deze mensen te zijn. Het is belangrijk dat er meer aandacht komt voor de dak- en thuislozen in Rotterdam, en dat de problemen die zij hebben worden aangepakt. Er moet meer worden gedaan om mensen te helpen bij het vinden van een stabiele woning, werk en een betere toekomst. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat deze mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben om hun levensomstandigheden te verbeteren. Want in Rotterdam laten we niemand achter.

rdam kleding voor daklozen in rotterdam
le grand hotel rotterdam daklozen
samantha bij le grand hotel voor de dak en thuislozen